Complex G.G. Gociman

Situat la poarta de acces a staţiunii Mamaia cu oraşul Constanţa, pe malul lacului Siutghiol, lângă Terenurile de Tenis Idu, marcă a sportului alb, hotelul G.G.GOCIMAN se află la jumătatea distanţei dintre cel mai mare parc de distracţii al litoralului românesc şi Cazino, la 200 metri de parcul acvatic de distracţii AQUA MAGIC şi la doar 10 minute de Centrele Comerciale Carrefour şi City Mall.

Cum se ajunge? ( vezi harta )

Transportul local: Spre Mamaia circula maxitaxi 301, 305, 304, plecare din gara orasului linia 310 si linia 23 Navodari.
Plimbari cu autobuzele supraetajate estival pe traseele:
» Gara – bld Mamaia – Statiunea Mamaia
» Gara – statiuni sudul litoralului.

Alte obiective turistice: Complexul de Stiinte ale naturii( delfinariu, planetariu, animale exotice, microdelta), Muzeul de Istorie si Arheologie, Farul genovez, Edificiul roman de mozaic.
Plimbari cu vaporasul spre Insula Ovidiu: de la debarcaderul situat langa Cazino spre locul unde se spune ca ar fi mormantul poetului latin Ovidiu.

Lacul Siutghiol: Are o lungime de 8 km si latime intre 700 si 4000m , nivelul apei fiind de aproximativ 2m peste nivelul marii; este alimentat de izvoare subterane care au scazut salinitatea initiala a lacului; pe cele 1900 ha ale sale se practica sporturi de apa precum schi nautic sau yachting. Lacul Siutghiol are o insula calcaroasa, Ovidiu cu o suprafata de 2 ha pe care este amplasat un restaurant.

Plaja Mamaia: Mamaia este cea mai veche statiune de pe litoral in anul 1906 fiind amenajata la 5 km nord de oras, pe o fasie de nisip scaldata la rasarit de valurile marii si la apus de apa dulce a lacului Siutghiol. Aparitia Cazinoului, a vilelor si a resedintei de vara a regelui Ferdinand dupa 1916 a dus la o dezvoltare rapida a statiunii Mamaia ajungand rapid perla litoralului romanesc.

AQUA MAGIC
Tarife: 36 lei /zi/persoana adultă; minorii sub un metru și jumătate 18lei/zi; copii sub 3 ani: gratuit.
Odata intrați nu se mai plătește nici o taxă. Situat la intrare in Mamaia, este primul parc de distracții acvatic din Romania, pe o suprafață de 2 hectare.

Terenuri Tenis Idu, unul din centrele de marcă din România ale sportului alb, este situat la doar 15 metri de Hotelul G.G.GOCIMAN

Telegondola
Realizat în premieră în Romania, proiectul Telegondola Mamaia reprezintă o instalaţie complexă de transport pe cablu, destinată turiştilor care doresc să admire panorama staţiunii Mamaia.
Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane pe oră.Turiştii se pot îmbarca din două staţii, prima în zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua în zona Cazino Mamaia.În acest fel, turiştii vor avea ocazia să plutească efectiv pe deasupra staţiunii Mamaia, timp de aproximativ şapte minute, la o înălţime maximă de 50 de metri.
Capacitatea unei gondole este deb opt locuri, aceasta fiind închisă, cu ventilaţie naturală şi protecţie la soare fiind puternic vitrată pentru a asigura o vizibilitate foarte bună.
Echipamentele folosite sunt de ultimă generaţie în conformitate cu standardele internaţionale, gradul de siguranţă fiind maxim.Lungimea totală a traseului este de 2000 de metri.

Zona Promenada
Prin eforturile depuse de primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Constanța, stațiunea Mamaia a devenit una dintre cele mai frumoase stațiuni de pe litoralul Marii Negre și din România. Au fost plantați palmieri pe toată lungimea falezei s-au construit și montat fântâni arteziene iluminate feeric, străzile au fost asfaltate complet iar trotuarele au fost decorate cu pavele colorate. Pe perioada sezonului estival vă puteți bucura de spectacole și manifestări cultural-artistice în aer liber.

Cluburi, Discoteci
Dintre barurile, cluburile și discotecile constănțene amintim: Bourbon House, "Ziua Pub și noaptea Club"
Telefon:0722 23.970; 0788 462.752
E-mail: pub@bourbon.ro
Web-site: www.bourbon.ro

Club Phoenix
Str.Cpt. Dobrila Egeniu 1, Constanța, www.club-phoenix.ro

Megalos Pub
B-dul Mamaia 155, Constanța

La Mania
Mamaia, Constanța, cod poștal 900001
Web: www.lamania.ro
La ManiaBeach a fost inagurată la mijlocul verii anului 2001 a reprezentat încă de la inceput locul de destindere al celor care vor sa împartă soarele și apa mării cu muzica adevărată, mixată de cei mai buni dj din România, dar si de cei invitați special din strainătate...
Plaja este imprejmuită, dotată cu șezlonguri, umbrele, hamace, dar și cu pupitru de dj și bar, întocmai ca în Ibiza.

Kudos Beach sau Cuando Republic Mamaia
Situat pe marginea lacului Siutghiol, în imediata vecinătate a hotelului Scandinavia( vis-a-vis de Hotel Majestic).

Baze de Agrement
S-au înfiinţat 8 baze de agrement, 4 pe malul lacului Siutghiol Mamaia şi 4 pe malul Mării Negre.Astfel turiştii se pot bucura de: plimbări cu hidrobicicletele, ridicări cu paraşuta, scufundări, windsurfing şi şcoala de yachting, tractări cu colaci gonflabili, scutere acvatice, agrement cu bărci cu vele tip catamaran și caravelle.